• Vortex Crossfire II 4-16x50 AO Richtkijker, Dead-Hold BDC Dradenkruis (MOA)

De Vortex Crossfire II 4-16x50 richtkijker heeft een complete redesign gehad. Hij is helderder, sterker en lichter. Daarnaast is de Crossfire serie gebouwd om de prestaties van andere richtkijkers in dezelfde prijsklasse te overtreffen. Een groter eye-relief, fast-focus oculair, fully multi-coated lenzen en turrets met reset mogelijkheid. De hard geanodiseerde aluminium buis is vervaardigd uit één deel. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid.

De mensen van Vortex zitten al in de optiek sinds 1986. Het is op dit moment één van de weinige bedrijven in deze industrie die nog steeds in bezit is van en gerund wordt door een familie. Alle producten worden volgens strenge specificaties ontworpen en gefabriceerd. Inspectie van de producten en service worden geregeld vanuit het moderne gebouw in Middleton, Wisconsin (USA). Het bedrijf heeft een uitgebreid optisch assortiment voor de vogelarij, schietsport, jacht en boogschieten.

Eén van de zaken die Vortex Optics uniek maakt is de VIP garantie die voor veel van hun producten geldt. VIP staat in deze voor "Very Important Promise". Hierbij doen ze een belofte aan de klant namelijk; "Onvoorwaardelijke levenslange garantie, wat er ook gebeurt, waar het ook gekocht is". Let op! Deze kijker is op voorraad bij de leverancier. Levertijd bedraagt 2-3 werkdagen


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vortex Crossfire II 4-16x50 AO Richtkijker, Dead-Hold BDC Dradenkruis (MOA)

  • Merk: Vortex
  • Model: 42246175
  • Beschikbaarheid: 4
  • 319,00€

  • Excl. BTW: 263,64€

De waardering van www.airsoftwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 97 reviews.